Invitație Seminar Tematic Pentru Conștientizarea Comunităților Locale

      

Stimată doamnă/Stimate domn

        FUNDATIA GUARD FOREST -administrator al sit ROSCI0188 PARÂNGvă invită la seminarul tematic pentru constientizarea comunitatilor locale in legatura cu importanta conservarii biodiversitatii in sit si a dezvoltarii durabile a patrimoniului natural din aceasta zona.

        Intâlnirea de informare ce se va derula în cadrul proiectului Managementul conservativ integrat al ROSCI0188 Parâng va avea loc in localitatea Voineasa, judet Valcea, duminica – 04.10.2015 - la orele 12:00, la Casa de Cultura din statiunea Voineasa, judet Valcea.

 

        Grupul țintă al acestei actiuni este format din factori decizionali, locuitori din localitatile limitrofe ariei protejate sau din perimetrul acesteia și reprezentanți ai autorităților publice locale, factori de interes din comunitățile locale aflate în localitățile limitrofe sitului ROSCI0188 Parâng, elevi, studenți și cadre didactice, personalul ONG-urilor care desfășoară activități de protecția mediului.

        Participantii la acest seminar vor completa chestionare specifice cu privire la patrimoniul natural al zonei, metode si tehnici de conservare a biodiversitatii in sit, la inceputul si sfarsitul evenimentului, pentru a se masura gradul de constientizare si informare si vor primi un CD informativ si o brosura informativa despre situl Parang.

        Intalnirea se va desfasura sub forma unei mese rotunde(cu coffee break), unde persoanele implicate in realizarea planului de management sunt in contact direct cu cetatenii pentru a raspunde oricaror intrebari despre situl Parang.

Vă rog să confirmați prezența dumneavoastră la eveniment la numărul Tel./Fax: 0250733040, e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .